Ρογκαβόπουλος: «Ο κόουτς μας ενθαρρύνει να σουτάρουμε, δουλεύουμε πολύ και όλα θα πάνε καλά»

Δημήτρης Οικονόμου
Νίκος Ρογκαβόπουλος Ελλάδα Σερβία

bet365

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής κόντρα στη Σερβία για την πρώτη μέρα του τουρνουά Ακρόπολις και στάθηκε στην εμπιστοσύνη από τον κόουτς Ιτούδη προς όλους τους πάικτες.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Σερβία στο πρώτο παιχνίδι για το τουρνουά Ακρόπολις, όμως ο Νίκος Ρογκαβόπουλος πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια και η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Ο φόργουορντ της Μπασκόνια, πλέον, ολοκλήρωσε με 19 πόντους την αναμέτρηση και ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής κόντρα στους Σέρβους.

Οι δηλώσεις του Ρογκαβόπουλου

Για την προσπάθεια με τη Σερβία: «Θέλουμε να κερδίζουμε και στα φιλικά, αυτό είναι το πρώτο που θέλω να πω. Είχαμε απουσίες, έλειπε ο αρχηγός μας (σ.σ. Παπανικολάου), ο Κώστας Αντετοκούνμπο, τους θέλουμε πάρα πολύ. Χάσαμε ένα φιλικό, αλλά πάντα θέλουμε να κερδίζουμε».

Για την αμυντική επίδοση της Εθνικής: «Σίγουρα είναι μια βελτίωση σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ο κόουτς μας ενθαρρύνει να σουτάρουμε, να έχουμε αυτοπεποίθηση. Όλα θα πάνε καλά, το πιστεύω. Έχουμε καλούς παίκτες, δουλεύουμε πολύ και όλα θα πάνε καλά».

Για τους συμπαίκτες του: «Όπως είπα έχουμε εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, τα παιδιά έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο. Χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης τους και το ευχαριστιέμαι που είμαι στο γήπεδο μαζί τους».

Για τη δική του απόδοση: «Σκοπός είναι το αποτέλεσμα, με ενδιαφέρει να βοηθάω. Είναι χαρά μου που μου δίνει ο κόουτς την ευκαιρία, τιμή μου που είμαι εδώ. Και στην Τουρκία μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω, ευχαριστώ και εκεί τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και ευχαριστιέμαι που είμαι στο γήπεδο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα