Μιλουτίνοφ: «Δεν μπορείς να καλύψεις το κενό του Γιόκιτς»

Μιλουτίνοφ: «Δεν μπορείς να καλύψεις το κενό του Γιόκιτς»

Newsroom
Μιλουτίνοφ

bet365

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Ελλάδα στη μεικτή ζώνη, τονίζοντας πως τα κενά των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκολα Γιόκιτς, δεν μπορούν να καλυφθούν.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σερβία, γνωρίζοντας την ήττα στην πρεμιέρα του «Ακρόπολις».

Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, ήταν καταλυτικός για τους Σέρβους, κάνοντας double-double 14 πόντους και 12 ριμπάουντ, μετρώντας ωστόσο και 5/7 δίποντα, 4/4 βολές, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 29.10'' λεπτά συμμετοχής.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση, ο ψηλός της Εθνικής Σερβίας, μίλησε στη μεικτή ζώνη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους στόχους των «Πλαβί» αλλά και στις απουσίες των Γιόκιτς και Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά:

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Σερβία: «Το προπονητικό σταφ έχει ρίξει αλήθεια πολλή σκληρή δουλειά, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου»

Για τη σημερινή του εξαιρετική εμφάνιση: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Για την απουσία του Γιόκιτς από τη Σερβία και την πιθανή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Ελλάδα: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς τέτοιους παίκτες. Δεν μπορείς να καλύψεις το κενό, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Έχουμε την υποστήριξη, δεν κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά. Έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Για τον στόχο της Σερβίας στο Μουντομπάσκετ: «Στόχος μας είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι δύσκολο, είναι μακρύς ο δρόμος, οπότε έχουμε το σκεπτικό να πηγαίνουμε βήμα-βήμα μέχρι το τέλος».

Ποιες ομάδες πιστεύει ότι είναι επικίνδυνες: «Πολλές ομάδες, δεν μπορώ να πω μόνο μία. Σίγουρα, όμως, δεν είμαστε το φαβορί».

Για τον βασικό ρόλο που έχει πλέον μαζί με τους Μπογκντάνοβιτς και Γκούντουριτς: «Είχα την ευκαιρία στις ομάδες μου να είμαι βασικός, οπότε έχω την εμπειρία. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου. Θα προτιμούσα να υπάρχει ο Γιόκιτς εδώ, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι είναι δυνατό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα