Ιτούδης: «Αύριο ή μεθαύριο θα έχουμε πληροφόρηση για τον Γιάννη»

Ιτούδης: «Αύριο ή μεθαύριο θα έχουμε πληροφόρηση για τον Γιάννη»

Ο Δημήτρης Ιτούδης.

bet365

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και στην αποχώρηση του Δημήτρη Αγραβάνη από την Εθνική ομάδα.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ιταλία (74-70) και ο Δημήτρης Ιτούδης είχε πολλά και διάφορα να πει στη συνέντευξη Τύπου.

Αναφέρθηκε στην κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην αποχώρηση του Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και πότε θα ανακοινωθεί η τελική 12άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης

«Στην Εθνική ομάδα δεν μπορούμε να φτιάξουμε παίκτες ή διαφορετικές συνθήκες ικανοτήτων. Αυτό γίνεται στους συλλόγους. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε σε 40-50 μέρες τον Μήτογλου ή τον Μποχωρίδη σε iso παίκτη. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες των παικτών μας. Έχουμε συγκεκριμένους παίκτες και προσπαθούμε από αυτό να χτίσουμε κάτι που θα μας δώσει αποτέλεσμα. Έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε πιο σκληροί, είμαστε σε περιόδους σκληροί, αλλά πρέπει να είμαστε συνέχεια».

«Έχουμε ακόμη τρεις προπονήσεις εδώ, άλλες δύο προπονήσεις και δύο φιλικά στο Άμπου Ντάμπι και εκεί θα καταλήξουμε στους δώδεκα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει την ιδιαιτερότητα πως όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί, έτσι θα τα προσεγγίσουμε τα παιχνίδια».

«Κανείς δεν θέλει να χάνει, όταν παίζεις, το κάνεις για να κερδίζεις. Έχουμε κάποιους αθλητές που δεν είναι καν στο 40-50% των δυνατοτήτων τους. Δεν ξέρω αν θα φτάσουν στο 70-80%, το ελπίζουμε. Θα δουλέψουμε πάνω σε αδυναμίες, μέσω των προπονήσεων αλλά και του βίντεο».

«Οι αθλητές εδώ είναι γιατί θέλουν να υπερασπιστούν τα χρώματα της Εθνικής ομάδας. Όχι με το πιστόλι στον κρόταφο. Ήταν στο προπονητικό πλάνο να μείνουν έξω από την 14αδα σήμερα ο Αγραβάνης και ο Καλαϊτζάκης. Περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις με τις προπονήσεις και τα φιλικά».

«Ο Αγραβάνης έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας»

«Ο Αγραβάνης έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας. Κάποιος θέτει τον εαυτό του εντός και κάποιος εκτός Εθνικής ομάδας. Λεπτομέρειες επιτρέψτε μου να μην πω. Έχω επικοινωνήσει με 22 αθλητές, κάποιος λέει είμαι εδώ, κάποιος λέει όχι».

«Νομίζω αύριο ή μεθαύριο θα είμαστε πιο καλά πληροφορημένοι ως ομοσπονδία σχετικά με την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα