Γουόκαπ στο Gazzetta: «Δεν είμαστε ομάδα του ένας εναντίον ενός, πρέπει να παίζουμε όπως στο τελευταίο πεντάλεπτο»

Γουόκαπ στο Gazzetta: «Δεν είμαστε ομάδα του ένας εναντίον ενός, πρέπει να παίζουμε όπως στο τελευταίο πεντάλεπτο»

Τόμας Γουόκαπ

bet365

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στο Gazzetta αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Ιταλία, τονίζοντας πως η Εθνική οφείλει να βασιστεί στην άμυνα και την αυτοθυσία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Ιταλία για το Aegean Ακρόπολις και έτσι, μετά τις δύο νίκες επί της Σλοβενίας, έφυγε δεύτερη φορά με σκυμμένο το κεφάλι.

Φυσικά τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν τόσο νόημα, όπως άλλωστε γνωρίζει και ο Τόμας Γουόκαπ, που μίλησε στο Gazzetta μετά το φινάλε της χθεσινής αναμέτρησης. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού δεν κρύβει τα θετικά του συναισθήματα ενόψει της συνέχειας, μετά και από τα πρώτα τέσσερα δείγματα στο παρκέ.

«Είναι θετικό το κλίμα, είμαστε αισιόδοξοι, ο κόουτς μας είπε όσο προπονούμαστε θα γινόμαστε καλύτεροι και έτσι πρέπει να γίνει. Δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτόμαστε, έχουμε περιθώριο για να βελτιωθούμε και πρέπει να το αξιοποιήσουμε».

Ο Τόμας Ράιαν Γουόκαπ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, με το ενδιάμεσο (Middle name) να πρόκειται για κάτι σύνηθες στις ΗΠΑ, αναφέρει πως η ομάδα δε βρίσκεται στο πικ της όσον αφορά την επίθεση. «Η χημεία επιθετικά έχει επίπεδα για εμάς. Μπορεί να μην είμαστε εκεί που θέλουμε ακόμα αλλά προοδεύουμε αρκετά».

Για το τελευταίο πεντάλεπτο και την εικόνα απέναντι στην Ιταλία, η οποία παραλίγο να οδηγήσει στην ανατροπή από το -13 του 33ου λεπτού.

«Θα πρέπει να είμαστε έτσι! Δεν είμαστε τόσο ταλαντούχα ομάδα στο ένας εναντίον ενός. Για να σκοράρουμε εύκολους πόντους πρέπει να το κερδίσουμε μέσω της άμυνας, της σκληράδας μας, των ριμπάουντ, μέσω του hustle» τόνισε ο Γουόκαπ, ο οποίος παραδέχτηκε πως αυτό που γνωρίζει να κάνει καλύτερα είναι να ηγείται μιας επίθεσης με τις οργανωτικές του ικανότητες και μέσα στην Εθνική νιώθει έτσι ακριβώς!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα