Εθνική Ομάδα: Το depth chart της Εθνικής ενόψει Mουντομπάσκετ (Poll)

Εθνική Ομάδα: Το depth chart της Εθνικής ενόψει Mουντομπάσκετ (Poll)

Εθνική Ομάδα

bet365

Μετά το τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, θα γίνουν τα τελευταία δύο «κοψίματα» ενόψει Παγκοσμίου και το Gazzetta σας παρουσιάζει το depth chart της Εθνικής, ενώ σας καλεί να επιλέξετε τους δύο που δεν θα ακολουθήσουν την «γαλανόλευκη» στη Μανίλα.

Η Εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ (18/8) και τη Γερμανία (19/8), σε φιλικό προετοιμασίας στο Άμπου Ντάμπι. Πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε αλλά και το τελευταίο τεστ που θα δώσουν οι παίκτες του Ιτούδη για μια θέση στην τελική δωδεκάδα ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως έχετε ενημερωθεί, εκτός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, «νοκ άουτ» τέθηκε οριστικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί πλήρως. Μαζί με τον σέντερ του Παναθηναϊκού, «κόπηκε» και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Έτσι, οι 14 παίκτες θα ακολουθήσουν την αποστολή στου Άμπου Ντάμπι, εκ των οποίων θα «κοπούν» δύο μετά το πέρας του τουρνουά.

Το Gazzetta σας παρουσιάζει το depth chart της Εθνικής Ομάδας, με τους 14 παίκτες, όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή.

PG: Γουόκαπ, Μωραΐτης
PG-SG: Λούντζης
SG: Λαρεντζάκης, Μποχωρίδης, Π. Καλαϊτζάκης
SG-SF: Ρογκαβόπουλος
SF: Παπανικολάου
SF-PF: Παπαπέτρου
PF: Θ. Αντετοκούνμπο
PF-C: Μήτογλου
C: Παπαγιάννης, Χατζηδάκης, Τσαλμπούρης

Επιλέξτε στο παρακάτω quiz ποιους δύο θα «κόβατε» από το ρόστερ για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα