Mundobasket 2023: Χωρίς Σμάιλαγκιτς η Σερβία

Mundobasket 2023: Χωρίς Σμάιλαγκιτς η Σερβία

.

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, επιβεβαίωσε ότι ο Άλεν Σμάιλαγκιτς και ο Ούρος Τριφούνοβιτς δεν θα ενισχύσουν την Εθνική ομάδα στο προσεχές Μουντομπάσκετ.

Η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της Σερβίας για το Μουντομπάσκετ είναι οι απουσίες των Άλεν Σμάιλαγκιτς και Ούρος Τριφούνοβιτς που δεν θα καταφέρουν να ενισχύσουν τους «Αετούς» στη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού (25/8-10/9).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Σέρβων, Σβέτισλαβ Πέσιτς επιβεβαίωσε τις απουσίες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στον Σμάιλαγκιτς. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, έχασε 6-7 κιλά και δεν ηταν σε θέση να προπονηθεί. Σε ό,τι αφορά τον Τριφούνοβιτς, κουβαλάει έναν τραυματισμό που τον έχει αφήσει πίσω. Μπήκε στο πρόγραμμα αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Αν είμαστε τυχεροί και προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα έχουν την ευκαιρία τους το επόμενο καλοκαίρι».

Τα ονόματα των Σμάιλαγκιτς και Τριφούνοβιτς προστέθηκαν στο απουσιολόγιο του Πέσιτς πλάι σε αυτά των Νίκολα Γιόκιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Βλάνιτμιρ Λούτσιτς, Αλεκσέι Ποκουσέφσκι και Νεμάνια Νέντοβιτς.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα