Λαρεντζάκης: «Αν ο Γιάννης ήταν στο 70-80%, θα ερχόταν στην Εθνική»

Λαρεντζάκης: «Αν ο Γιάννης ήταν στο 70-80%, θα ερχόταν στην Εθνική»

Newsroom
.

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξήγησε πως το ζητούμενο για την Εθνική είναι να παλεύει σε κάθε αγώνα και ξεκαθάρισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήθελε πραγματικά να ενισχύσει την Ελλάδα στο Mundobasket 2023.

H Εθνική ομάδα αναχώρησε για το Άμπου Ντάμπι όπου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ (18/8, 19:00) και τη Γερμανία (19/8, 19:00) στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας ενόψει Mundobasket 2023 ενώ ο Κώστας Παπανικολάου δεν ακολούθησε την αποστολή αφού περιμένει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Εκ μέρους των διεθνών, μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τονίζοντας όσον αφορά την εικόνα της Εθνικής στην προετοιμασία: «Έχουμε δουλέψει σκληρά από την αρχή της προετοιμασίας και πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για το καλύτερο δυνατό. Σκοπός είναι να γίνουμε ένα σύνολο που θα παλεύει σε κάθε ματς, ξεκινώντας από την άμυνα και παίζοντας με μεγάλη ενέργεια. Στην επίθεση δεν έχουμε το πολύ μεγάλο ατομικό ταλέντο αλλά σαν σύνολο μπορούμε να πετύχουμε αρκετά πράγματα. Θα πρέπει όλοι να δίνουμε το 100% για να πετύχουμε ό,τι μπορούμε».

Ερωτηθείς για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο απάντησε: «Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να είναι μαζί μας και η κουβέντα τελειώνει εδώ. Έχουμε αναλωθεί πολύ σε αυτή την κουβέντα. Πιστέψτε με, επειδή έχω και προσωπική σχέση μαζί του, ήθελε πραγματικά να είναι εδώ. Δυστυχώς όμως στον αθλητισμό κάποιους τραυματισμούς δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Ο Γιάννης πρέπει να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Πιστέψτε με, αν ήταν στο 70-80% θα ερχόταν. Όμως πάνω από όλα είναι η υγεία. Του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και για τους απόντες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα