Γουόκαπ: «Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα»

Γουόκαπ: «Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα»

Γουόκαπ

bet365

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τα συναισθήματα που του προκαλεί η συμμετοχή του στο Mundobasket 2023 με την Ελλάδα, ενώ τόνισε πως η Εθνική δεν ορίζει κάπου συγκεκριμένα τον πήχη ενόψει Mundobasket 2023.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, όπου θα δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά, με ΗΠΑ (18/8, 19.00) και Γερμανία (19/8, 19.00).

Στο πλαίσιο αυτού του μίνι τουρνουά, ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τους στόχους της Ελλάδας, το κλίμα που επικρατεί εντός των τειχών, αλλά και για την περηφάνεια που νιώθει φορώντας τη «γαλανόλευκη».

«Ο στόχος είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε. Δεν θέλουμε να ορίζουμε κάπου συγκεκριμένα τον πήχη. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις δυνατότητές μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε αρχικά ο ποίντ γκαρν της Εθνικής Ομάδας.

Για τα συναισθήματα του που θα αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα: «Είναι όλα πολύ όμορφα. Είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα, να είσαι ενωμένος με ένα γκρουπ παικτών και να παλεύεις για μια χώρα. Όλοι με έχουν υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες και αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα. Για μένα είναι ξεχωριστό που εκπροσωπώ την Ελλάδα και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό»

Υπενθυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έμεινε στην Ελλάδα, ώστε να είναι στο πλευρό της συζύγου του, για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα