MundoBasket 2023: Η FIBA δημιούργησε το απόλυτο παιχνίδι προβλέψεων

Newsroom
Ρογκαβόπουλος

bet365

Τις καθημερινές προβλέψεις τους μπορούν να κάνουν οι φίλοι του μπάσκετ στο J9 Predictor game, το παιχνίδι που δημιούργησε η FIBA για το MundoBasket 2023.

Το MundoBasket είναι προ των πυλών, με το τζάμπολ να λαμβάνει χώρα στις 25 Αυγούστου και τις τρεις χώρες, Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Ινδονησία να προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Η FIBA, στο πλαίσιο της σπουδαίας διοργάνωσης, ετοίμασε το απόλυτο παιχνίδι στη σελίδα της. Το J9 Predictor game ήρθε για να αναγκάσει κάθε παρέα να ασχοληθεί με τα παιχνίδια της ημέρας.

Στην εφαρμογή που υπάρχει, οι φίλαθλοι μπορούν να προβλέψουν όλα τα αποτελέσματα του MundoBasket από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, καθώς και να δημιουργήσουν γκρουπ με τους φίλους τους για να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον. Το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς, είναι να μπει στο λινκ της FIBA και να δημιουργήσει τον λογαριασμό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα