Ισπανία - Καναδάς 80-85: Πρώτος σκόρερ ο Χουάντσο, ήττα για τη «Ρόχα» στην παράταση

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

bet365

Ο Καναδάς επικράτησε 85-80 της Ισπανίας, παρά την ακόμα μία καλή εμφάνιση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να είναι ξανά ένας από τους καλύτερους παίκτες της, η Ισπανία δεν κατάφερε να επικρατήσει του Καναδά, που έκαμψε την αντίστασή της με 85-80 σε ένα πολύ δυνατό τεστ πριν το MundoBasket.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήταν καταλυτικός στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου, βοηθώντας στην Ισπανία να επιστρέψει και να πάρει μάλιστα το προβάδισμα. Όμως το 73-73 έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο, με τον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να σκοράρει 22 πόντους μαζί με τα 7 ριμπάουντ του και τις 3 ασίστ.

Ακόμα 18 πέτυχε ο Αρ Τζέι Μπάρετ για τους Καναδούς, ενώ 12 με ισάριθμα ριμπάουντ έβαλε ο Ντουάιτ Πάουελ. Για την ιστορία ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ολοκλήρωσε με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ την αναμέτρηση, με τον Γκαρούμπα που επέστρεψε κανονικά στη δράση να είναι ο έτερος διψήφιος με 10.

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 44-40, 56-55, 73-73 κ.δ., 80-85

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα