Εθνική Μπάσκετ: Η έκπληξη των διεθνών με τούρτα στον Παπανικολάου για τη γέννηση της κόρης του (vid)

Εθνική Μπάσκετ: Η έκπληξη των διεθνών με τούρτα στον Παπανικολάου για τη γέννηση της κόρης του (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Κώστας Παπανικολάου

bet365

Μία έκπληξη περίμενε στο δωμάτιό του τον Κώστα Παπανικολάου, που είδε στο τραπέζι του τούρτα για τη γέννηση της κόρης του από τους παίκτες της Εθνικής ομάδας.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στην αποστολή της Ελλάδας αυτήν τη στιγμή. Η Εθνική βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, όπου και θα δώσει τα τελευταία της φιλικά προετοιμασίας ενόψει του MundoBasket. Ο αρχηγός της γύρισε μία μέρα πριν από αυτό με τις ΗΠΑ και ο λόγος φυσικά είχε να κάνει με τη γέννηση της δεύτερης κόρης του.

Όταν πλέον ενσωματώθηκε στην αποστολή, ο Παπανικολάου είδε στο δωμάτιό του μία έκπληξη από τους συμπαίκτες του. Στο τραπέζι του δωματίου του βρήκε μία τούρτα με τη λεζάντα «It's a girl», για να γιορτάσει έτσι τη γέννηση της δεύτερης κόρης του.

Μάλιστα, όπως φάνηκε, αυτή η κίνηση συγκίνησε τον Κώστα Παπανικολάου, που έγραψε στο story του στο instagram «Γεννιέται η κορούλα σου και φεύγοντας σκέφτεσαι "πού πάω τώρα". Αλλά μπαίνοντας στο δωμάτιο αντικρίζεις αυτό. Σας ευχαριστώ όλους».

Το στόρι του Κώστα Παπανικολάου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα