Εθνική Μπάσκετ, Ρογκαβόπουλος: «Θα ματσάρουμε καλύτερα τις ΗΠΑ στο επόμενο ματς»

Εθνική Μπάσκετ, Ρογκαβόπουλος: «Θα ματσάρουμε καλύτερα τις ΗΠΑ στο επόμενο ματς»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Ρογκαβόπουλος

bet365

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ήταν από τους καλύτερους της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με την Team USA και όπως είπε στο επίσημο παιχνίδι η «γαλανόλευκη» θα παρουσιαστεί καλύτερη.

Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ της Μπασκόνια ξεχώρισε στο πρώτο φιλικό του Άμπου Ντάμπι έχοντας 12 πόντους με 5/9 εντός παιδιάς και 5 ριμπάουντ αλλά η διαφορά δυναμικότητας με την Team USA και η ήττα με 108-86 ήρθε... φυσιολογικά.

«Το παιχνίδι αυτό μας έδειξε πως πρέπει να βελτιωθούμε, να έχουμε πιο γρήγορες επιστροφές και να καταλαβαίνουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για να αποφεύγουμε κάποιες επιλογές» σχολίασε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και συνέχισε:

«Είμαστε σε καλό δρόμο όμως, πιστεύω. Θεωρώ πως θα ματσάρουμε τις ΗΠΑ καλύτερα στο επόμενο ματς. Τώρα που είδαμε από κοντά πόσο υψηλό ρυθμό έχουν, θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι στο επόμενο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα