Σκαριόλο: «Το τζελ στα μαλλιά μου δημιουργεί προβλήματα αντί για χαρές»!

Σκαριόλο: «Το τζελ στα μαλλιά μου δημιουργεί προβλήματα αντί για χαρές»!

Σκαριόλο

bet365

Η Ισπανία θα παραταχθεί στο Mundobasket 2023 ως εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κόσμου ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στη El Mundo, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα μαλλιά του.

H εθνική Ισπανίας έχει κατακτήσει εννιά μετάλλια τα τελευταία 14 χρόνια σε EuroBasket, Μουντομπάσκετ και Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο βρέθηκε στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, αποτελώντας τον προπονητή που ξέρει τη δουλειά στη «ρόχα» καλύτερα από κάθε άλλον.

Ο Ιταλός κόουτς έκανε το ντεμπούτο του ως ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας το 2009, οδηγώντας τους Ίβηρες στο πρώτο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας τους σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και έχοντας ανέβει οκτώ φορές στο βάθρο ως προπονητής των Ισπανών.

Ο Σκαριόλο διαδέχτηκε τον θρύλο Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες έπειτα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, αποχώρησε τη διετία 2013-14 δίνοντας τη θέση του στον Χουάν Αντόνιο Ορένγκα, ο οποίος παρεμπιπτόντως χρεώνεται το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας με την αποτυχία στο Mundobasket 2014 και επέστρεψε για να τελειώσει τη δουλειά.

Το... Italian Job στην εθνική Ισπανίας εφαρμόζεται στην εντέλεια και ο Σκαριόλο παραχώρησε συνέντευξη στην El Mundo, μιλώντας και για τα μαλλιά του. Σε ερώτηση για το αν έχει εκμεταλλευτεί την εικόνα του, ο 62χρονος προπονητής είπε: «Ελάχιστα (γέλια)! Για την ακρίβεια, το τζελ στα μαλλιά και όλα αυτά που λέγονται για μένα μου έχουν δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα αντί για χαρές. Οι άνθρωποι σχηματίζουν γνώμη για κάποιον χωρίς να τον ξέρουν, απλώς και μόνο από αυτό που βλέπουν. Είναι εύκολο να ακολουθείς τα στερεότυπα. Στο τέλος της ημέρας, οι προκαταλήψεις με βοήθησαν να γίνω πιο δυνατός. Για την ακρίβεια, με βοήθησαν να καταλάβω ότι δεν χρειάζεται να είμαι αρεστός σε όλους, ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω για να αρέσω σε κάποιους. Έχω τις αρχές μου και είναι ανεξάρτητες από τη γνώμη των πολλών. "Είτε σου αρέσει το μαλλί μου, είτε όχι, είναι αυτό που είναι. Η εμμονή κάποιων για τα μαλλιά μου είναι τρομερή (γέλια). Δεν δίνω πια σημασία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα