Εθνική μπάσκετ, Μήτογλου: «Ήταν ένα καλό μάθημα, δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια»

Ο Ντίνος Μήτογλου

bet365

Η Εθνική ηττήθηκε από τη Γερμανία στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ενόψει Mundobasket 2023 και ο Ντίνος Μήτογλου παραδέχτηκε πως υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει η ελληνική ομάδα.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Γερμανία με 71-84 στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν από το Μουντομπάσκετ, παρουσιάζοντας ατέλειες και λάθη στο δεύτερο ημίχρονο που καλείται να βελτιώσει πριν από την πρεμιέρα με την Ιορδανία (26/8).

Από την πλευρά του ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, έκανε τον απολογισμό, τονίζοντας: «Ήταν ένα ακόμη δύσκολο φιλικό, με πολλή ένταση και εκνευρισμό και από τις δύο ομάδες. Δείξαμε βελτίωση σε κάποια σημεία, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε και να καλύψουμε κάποια κενά».

Στη συνέχεια, είπε: «Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, δεν έχουμε άλλα φιλικά και πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο Παγκόσμιο. Είχαμε απώλειες μέσα στο παιχνίδι, με τον Παπαγιάννη και τον Παπανικολάου, οι Γερμανοί έπαιξαν με μεγάλα κορμιά και το εκμεταλλεύτηκαν. Ήταν ένα καλό μάθημα και πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Πάμε προπόνηση με προπόνηση, αγώνα με αγώνα. Πρέπει να είμαστε μια ομάδα που να παλεύει και στις δύο πλευρές του παρκέ σε κάθε κατοχή. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα