Mundobasket 2023, ΗΠΑ-Γερμανία 99-91: Έντουαρντς «λαμπρός» την οδηγεί

USA

bet365

Η Γερμανία ήταν άξια αντίπαλος, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο η Team USA έδειξε τα «δόντια» της και πήρε μια δύσκολη νίκη με 99-91, λίγα εικοσιτετράωρα πριν το Mundobasket 2023.

Σπουδαίο ματς πραγματοποιήθηκε με οικοδεσπότες τους Αμερικανούς και φιλοξενούμενους τους Γερμανούς. Η Γερμανία για τρία δεκάλεπτα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

Οι Γερμανοί βρέθηκαν μέχρι και στο +16 (71-55), αλλά από 'κει και έπειτα, έδρασαν για τις ΗΠΑ οι Μπράνσον και Χαλιμπέρτον. Ο γκαρντ των Πέισερς με 11 συνεχόμενους πόντους, κατάφερε και έφερε τη διαφορά στο τρίποντο (71-84 στο 30').

Μόνο ο Μπράνσον δεν ήταν αρκετός, με την ομάδα του Χέρμπερτ να δείχνει ικανή να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους. Ο Έντουαρντς, όμως, είχε διαφορετική άποψη για την τελική έκβαση του παιχνιδιού. Με δικό του τρίποντο, ισοφάρισε σε 86-86, ενώ ο Μπρίτζες έβαλε μπροστά τις ΗΠΑ (89-86).

Ο Φόγκτμαν δεν κατάφερε να ευστοχήσει για της Γερμανία και οι ΗΠΑ που είχαν τη νεανική τρέλα, τα πνευμόνια και την αποφασιστικότητα, «τελείωσαν» το ματς (99-91).

Για τις ΗΠΑ, ξεχώρισε ο σπουδαίος Άντονι Έντουαρντς με 34 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Ταϊρίς Χαλιμπέρτον και Όστιν Ριβς με 16 πόντους έκαστος.

Όσον αφορά τη σκληροτράχηλη Γερμανία που είχε έξι (!) διψήφιους... Ο Φραντζ Βάγκνερ ήταν εξαιρετικός με 17 πόντους, ενώ το ίδιο καλή πολύ καλή εμφάνιση, είχαν οι Σρούντερ (16 πόντοι, 10 ασίστ), Μόριτζ Βάγκνερ (14 πόντοι), Τάις (12 πόντοι), Ομπστ (12 πόντοι) και Φόγκτμαν (11 πόντοι).

Υπενθυμίζουμε πως η Team USA βρίσκεται στο Group C μαζί με Ελλάδα, Ιορδανία και Νέα Ζηλανδία. Ενώ οι Γερμανοί βρίσκονται στο Group E, με Φινλανδία, Αυστραλία και Ιαπωνία.

Τα δεκάλεπτα: 26-26, 46-54, 73-77, 99-91

@Photo credits: Twitter/USA Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα