Εθνική μπάσκετ: Η αναχώρηση για τη Μανίλα

Εθνική μπάσκετ: Η αναχώρηση για τη Μανίλα

Η Εθνική Ανδρών

bet365

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας 21/8 από το Άμπου Ντάμπι για τη Μανίλα ενόψει του Mundobasket 2023 που βρίσκεται προ των πυλών (25/8-10/9).

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας με την ήττα από τη Γερμανία και πλέον στρέφεται στις επίσημες υποχρεώσεις της στο Mundobasket 2023.

Η προσπάθεια της Εθνικής θα ξεκινήσει από τη Μανίλα, αντιμετωπίζοντας τις ΗΠΑ στη φάση των ομίλων, ένα ματσάρισμα πολύ απαιτητικό που βάζει από νωρίς στα βαθιά την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Η Νέα Ζηλανδία και η Ιορδανία είναι οι άλλες δύο αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας στο Group C της διοργάνωσης, αντίπαλοι που σαφώς είναι χαμηλότερης δυναμικότητας.

Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε για τη Μανίλα ενόψει της συμμετοχής της στο Μουντομπάσκετ, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα με τους Ιορδανούς (26/8) που έχουν στη 12άδα τον Αχμέτ Ντουβερίογλου.

Το Depth Chart της Εθνικής στο Mundobasket 2023

PG: Τόμας Γουόκαπ, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης
SG: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης
SF: Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκος Ρογκαβόπουλος
PF: Ντίνος Μήτογλου, Θανάσης Αντετοκούνμπο
C: Γιώργος Παπαγιάννης, Μανώλης Χατζηδάκης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα