Εθνική Μπάσκετ, Παπαπέτρου: «Όλοι πιο έτοιμοι στα επίσημα, θα δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Εθνική Μπάσκετ, Παπαπέτρου: «Όλοι πιο έτοιμοι στα επίσημα, θα δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Παπαπέτρου

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποστήριξε ότι με την έναρξη των επίσημων αγώνων στο Μουντομπάσκετ, η Εθνική ομάδα θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Ο διεθνής φόργουορντ κάνοντας τον απολογισμό των φιλικών αγώνων προετοιμασίας λίγο πριν «προσγειωθεί» η αποστολή στη Μανίλα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα τεστ ήταν καλά, δυνατά, δε χωράει αμφιβολία σε αυτό. Είχαμε τη δυνατότητα να δούμε αρκετά πράγματα, είχαμε καλές και κακές στιγμές και μπορεί τα αποτελέσματα στο σύνολο να μην ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά στα φιλικά δεν είναι και το πρωτεύον».

Και συνέχισε: «Ηταν μια σειρά από πολύ σημαντικά και χρήσιμα παιχνίδια για τη συνέχεια, πρέπει να κρατήσουμε τις καλές μας στιγμές και να τις αυξήσουμε και να δουλέψουμε στις αδυναμίες που δείξαμε, στα σημεία που ακόμα δεν είμαστε στο επιθυμητό σημείο, να προσπαθήσουμε πολύ και όταν έρθει η ώρα, τα επίσημα παιχνίδια, να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ».

Αν υπάρχει θετικό πρόσημο από την προετοιμασία της Εθνικής, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ανέφερε: «Ναι, θεωρώ ότι είμαστε καλά, σε καλό σημείο. Ξέρουμε όλοι ότι στα επίσημα παιχνίδια αλλάζουν πολλά σε σχέση με τα φιλικά, σε αυτά γίνονται πολλές δοκιμές, σχήματα, πρόσωπα. Στα επίσημα θα είμαστε όλοι πιο έτοιμοι και κατ’ επέκταση η ομάδα, θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Όσο για την ιδιαιτερότητα του συστήματος διεξαγωγής και αν υπάρχουν συζητήσεις εντός των «γαλανόλευκων» τειχών, είπε: «Το φορμάτ είναι γνωστό και νομίζω όλοι ξέρουμε τι κρίνεται σε κάθε ματς, δε χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις. Υπάρχουν οι ΗΠΑ που είναι δεδομένα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο και κανένα ματε από τα άλλα δύο του ομίλου, για να κάνουμε ένα πρώτο συνολικό βήμα στη διοργάνωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα