Ντόντσιτς: Τρόμαξε λόγω συναγερμού από εκτόξευση πυραύλου στην Ιαπωνία

Ντόντσιτς: Τρόμαξε λόγω συναγερμού από εκτόξευση πυραύλου στην Ιαπωνία

Ντόντσιτς

bet365

Ένα όχι και τόσο γνώριμο περιστατικό συνέβη στον Λούκα Ντόντσιτς, με τον Σλοβέντο γκαρντ να τρομάζει έπειτα από συναγερμό που ήχησε στην Ιαπωνία, έπειτα από εκτόξευση πυραύλου.

Είναι με διαφορά ο πιο αναγνωρισμένος παίκτης του Mundobasket 2023. Ο λόγος για τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος βίωσε ένα πρωτόγνωρο συμβάν στην Οκινάουα της Ιαπωνίας.

Η αποστολή της Σλοβενίας αλλά και άλλων ομάδων, βρίσκονται στην πόλη της Ιαπωνίας, εκεί που θα διεξαχθεί ένα μέρος των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Άπαντες, ξύπνησαν στις 4 τα ξημερώματα με συναγερμό έκτακτης ανάγκης εκκένωσης που προκλήθηκε μετά από εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα!

Το συγκεκριμένο συμβάν ώθησε αμέσως τους κατοίκους της Οκινάουα, να αναζητήσουν καταφύγιο, όμως περίπου 20 λεπτά αργότερα, η ιαπωνική κυβέρνηση ήρε την προειδοποίηση έκτακτης ανάγκης , ενημερώνοντας πως ο πύραυλος είχε περάσει την περιοχή.

Στη συνέντευξη ενόψει Mundobasket 2023, ο Ντόντσιτς, δήλωσε: «Όλα είναι υπέροχα, εκτός από το ότι δεν κοιμήθηκα πολύ χθες το βράδυ λόγω του συναγερμού. Ήταν κάτι τρελό. Μόλις είδα τον πύραυλο κάπως φοβήθηκα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα