MundoBasket 2023, Εθνική Μπάσκετ: Στο πλευρό της και στις Φιλιππίνες οι «Πελαργοί»

MundoBasket 2023, Εθνική Μπάσκετ: Στο πλευρό της και στις Φιλιππίνες οι «Πελαργοί»

Δημήτρης Οικονόμου
Πελαργοί Εθνική Μουντομπάσκετ

bet365

Τη στήριξη από τους μόνιμα... πιστούς Πελαργούς θα έχει η Εθνική Ομάδα ακόμα και στη Μανίλα, όπου θα διεξαχθεί η πρώτη καθως και η τελική φάση του φετινού MundoBasket.

Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου

Τους πιο πιστούς της φιλάθλους θα έχει στο πλευρό της για το MundoBasket η Εθνική Ομάδα, ακόμα και στη Μανίλα. Οι «Πελαργοί» όπως είχαν ανακοινώσει, θα βρεθούν στις Φιλιππίνες για να στηρίξουν την Ελλάδα, στην προσπάθειά της για πρόκριση από τον όμιλο με ΗΠΑ, Ιορδανία και Νέα Ζηλανδία.

Περί τα 65-70 άτομα έκαναν από κάθε άκρη της χώρας μας το ταξίδι για τη Μανίλα, ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Δημήτρη Ιτούδη. Μετά, λοιπόν, από ταξίδι σχεδόν μίας ημέρας, οι «Πελαργοί» είναι έτοιμοι να λάβουν θέσεις για την εναρκτήρια αναμέτρηση κόντρα στην Ιορδανία, το Σάββατο (26/8 - 11:45, ΕΡΤ1).

Άλλωστε σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους είχαν κοινοποιήσει και τις θέσεις τους στα τρία παιχνίδια του Ομίλου. Συγκεκριμένα με Ιορδανία (26/8) και Νέα Ζηλανδία (30/8) θα βρίσκονται στον τομέα 217, ενώ κόντρα στις ΗΠΑ (28/8) για τη 2η αγωνιστική στον τομέα 419 αντίστοιχα.

Το Gazzetta φυσικά βρίσκεται στην Πρωτεύουσα των Φιλιππινών, για να σας μεταφέρει κάθε στιγμή εντός και εκτός παρκέ από το MundoBasket.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα