MundoBasket 2023: Το Gazzetta στη Mall of Asia Arena, το γήπεδο που θα αγωνιστεί η Εθνική (vids)

MundoBasket 2023: Το Gazzetta στη Mall of Asia Arena, το γήπεδο που θα αγωνιστεί η Εθνική (vids)

Δημήτρης Οικονόμου
Mall of asia

bet365

Η Mall of Asia Arena θα αποτελέσει το κέντρο του μπασκετικού πλανήτη στις Φιλιππίνες και το Gazzetta σας δείχνει πως μοιάζει το γήπεδο του τελικού, μία ημέρα πριν την έναρξη του MundoBasket. Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου

Mall of Asia Arena. Αυτό είναι το «σπίτι» του MundoBasket ή αλλιώς το γήπεδο στη Μανίλα που θα φιλοξενήσει την τελική φάση της διοργάνωσης από τα προημιτελικά και έπειτα, κρυφοκοιτάζοντας από απέναντι το ομώνυμο εμπορικό κέντρο, που αποτελεί το 13ο μεγαλύτερο στον κόσμο!

Βεβαίως τις πύλες του τις ανοίγει από την πρώτη ημέρα, καθώς ναι μεν οι Φιλιππίνες θα κάνουν πρεμιέρα στο «Philippine Arena», με φόντο το ρεκόρ προσέλευσης, όμως η... καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο Mall of Asia.

Η Εθνική κάνει τη δική της πρεμιέρα το Σάββατο (26/8 - 11:40) με αντίπαλο την Ιορδανία, αλλά στο Mall of Asia η δράση έχει ήδη ξεκινήσει. Το Gazzetta βρέθηκε στο γήπεδο του τελικού, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 15.000 κόσμο, την ώρα μάλιστα που η Αίγυπτος έκανε τη δική της προπόνηση ενόψει της εναρκτήριας αναμέτρησης κόντρα στη Λιθουανία (25/8) για το MundoBasket.

Δείτε τις εικόνες και το πανοραμικό βίντεο που κατέγραψε το Gazzetta από τη Mall of Asia Arena

1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα