Mundobasket 2023 - ΗΠΑ: «Γκρίνια» Έντουαρντς στο ενδεχόμενο να έρχεται από τον πάγκο (vid)

Mundobasket 2023 - ΗΠΑ: «Γκρίνια» Έντουαρντς στο ενδεχόμενο να έρχεται από τον πάγκο (vid)

Έντουαρντς

bet365

Ο Άντονι Έντουαρντς «γκρίνιαξε» στον προπονητή των ΗΠΑ, Στιβ Κερ για το ενδεχόμενο να έρχεται στα ματς από τον πάγκο. Και είχε μία απίθανη ατάκα που περιλαμβάνει και τον Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Άντονι Έντουαρντς θέλει να γίνει ο ηγέτης στην έκδοση της Team USA στο Mundobasket 2023. Αλλά δεν μπορεί να το κάνει, όταν ξεκινάει τα ματς από τον πάγκο!

Ο φόργουορντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς αντέδρασε στο ενδεχόμενο να μην είναι στη βασική πεντάδα, όταν του το ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κερ.

Σύμφωνα με όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Έντουαρντς, ο Κερ επιχείρησε να τον... μαλακώσει, εξηγώντας ότι: «Μου είπε ότι ο Ντουέιν Γουέιντ έμενε στον πάγκο, όσο έπαιζε ο Κόμπι Μπράιαντ. Και εγώ απάντησε ότι δεν έχουμε έναν Κόμπι στην ομάδα».

Η επιθυμία του Έντουαρντς εισακούστηκε και ήταν βασικός στα πέντε ματς προετοιμασίας των ΗΠΑ. Μετρώντας 18.8 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για την «αστερόεσσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα