Mundobasket 2023 - Ιορδανία: Ο «παλιός» Αμπάς κούρεψε γουλί τον rookie της ομάδας πριν την Ελλάδα (vid)

Mundobasket 2023 - Ιορδανία: Ο «παλιός» Αμπάς κούρεψε γουλί τον rookie της ομάδας πριν την Ελλάδα (vid)

Οι Ιορδανοί κουρεύουν τον συμπαίκτη τους.

bet365

Ο Ζαίντ Αμπάς διατήρησε την παράδοση για τελευταία φορά: Κούρεψε με την... ψιλή, τον rookie της Ιορδανίας Αχμάντ Χαμουρί, πριν από το τζάμπολ απέναντι στην Ελλάδα.

Ο παίκτης της Ιορδανίας, Αχμάντ Χαμουρί θα εμφανιστεί με ένα περίεργο κούρεμα, στο εναρκτήριο ματς της αφρικανικής χώρας απέναντι στην Ελλάδα (Σάββατο 26/8, 11:45) για το Mundobasket 2023.

Αιτία γι' αυτό η παράδοση που ακολουθεί εδώ και χρόνια ο κάπτεν της ομάδας και γηραιότερος της ομάδας, Ζαίντ Αμπάς. Λίγο πριν κλείσει τα 40 χρόνια ζωής, στην τελευταία διοργάνωση με την Εθνική Ιορδανίας, έβαλε μπροστά την ξυριστική μηχανή.

Και ο Χαμουρί απέκτησε ένα μη επιθυμητό κούρεμα.

Δείτε το βίντεο:

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα