Mundobasket 2023, Γκίντεϊ: Ο Αυστραλός... άγγιξε το πρώτο triple double στην ιστορία (vid)

Mundobasket 2023, Γκίντεϊ: Ο Αυστραλός... άγγιξε το πρώτο triple double στην ιστορία (vid)

O Γκίντεϊ

bet365

O Γκίντεϊ της Αυστραλίας έκανε τα πάντα στο παρκέ κόντρα στη Φινλανδία και παραλίγο να γράψει ιστορία. Φοβερός ο NBAer της Οκλαχόμα.

Η Αυστραλία... καθάρισε τη Φινλανδία στην πρεμιέρα του Mundobasket και μπήκε με το... δεξί στη διοργάνωση. Εξαιρετικό ματς έκανε ο Πάτι Μιλς, αλλά και ο Τζος Γκίντεϊ που έδειξε για άλλη μια φορά πως ξέρει να κινείται στα... όρια του triple double. Κάτι που γνωρίζουμε και από τις εμφανίσεις του με την Οκλαχόμα στο ΝΒΑ.

Ο Γκίντεϊ πλησίασε το πρώτο triple double στην ιστορία του Μundobasket, αφού ποτέ κανείς παίκτης στο παρελθόν δεν κατάφερε να είναι... τριπλός. Ο Γκίντεϊ διάβασε υπέροχα το παιχνίδι και τελείωσε με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Από τους περιφερειακούς που θα μας απασχολήσουν και στη συνέχεια της διοργάνωσης. Ένα παιδί με υψηλό μπασκετικό I.Q που κάνει το άθλημα να φαίνεται τόσο απλό.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

φγ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα