Mundobasket 2023, Φοβερός Ποτσέκο: «Γιατί δεν ήρθε ο Πακιάο; Με φοβάται;»

Mundobasket 2023, Φοβερός Ποτσέκο: «Γιατί δεν ήρθε ο Πακιάο; Με φοβάται;»

Νίκος Καρφής
Ο Ποτσέκο

bet365

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο είχε όρεξη για πλάκα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Ιταλίας επί της Ανγκόλα.

Η Ιταλία επικράτησε της Ανγκόλα στην πρεμιέρα του Mundobasket, ανεβάζοντας την απόδοση της στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο όμιλος φιλοξενείται στις Φιλιππίνες και ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο έκλεψε την παράσταση στις δηλώσεις του μετά το ματς, αφού αναφέρθηκε στον διασημότερο Φιλιππινέζο αθλητή και γενικότερα μια σημαντική προσωπικότητα της χώρας, πρώην πυγμάχο, Mάνι Πακιάο.

«Που είναι ο Μάνι Πακιάο; Γιατί δεν ήρθε; Με φοβάται; Ήμουν μεγάλος fan του όταν έδωσε τη μάχη του με τον Μειγουέδερ. Ξέρετε κάποιον που τον γνωρίζει; Το νούμερο μου είναι 335. Πείτε να με καλέσει. Θα παίξουμε το ματς στο δωμάτιο μου», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα