Mundobasket 2023, Γερμανία: Αγωνία με Φραντζ Βάγκνερ, χτύπησε στον αστράγαλο

Mundobasket 2023, Γερμανία: Αγωνία με Φραντζ Βάγκνερ, χτύπησε στον αστράγαλο

.

bet365

Η Γερμανία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ιαπωνίας στην πρεμιέρα του Mundobasket 2023 ωστόσο ο Φραντζ Βάγκνερ αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Η Γερμανία άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Μουντομπάσκετ, επικρατώντας της Ιαπωνίας με 81-63 όμως ο Φραντζ Βάγκνερ χτύπησε στον αστράγαλο και πλέον μένει να αποδειχθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο 21χρονος φόργουορντ, ο οποίος πρόλαβε να σημειώσει 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ έκανε μαγνητική τομογραφία και οι Γερμανοί περιμένουν το πόρισμα των ειδικών.

Τα «πάντσερ» συμμετέχουν στο Group E που φιλοξενείται στην Οκινάουα και πλέον έχουν μπροστά τους τον αγώνα με την Αυστραλία (27/8, 11:30).

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα