Εθνική Μπάσκετ, Mundobasket 2023: Η αναχώρηση της Εθνικής για την πρεμιέρα

Εθνική Μπάσκετ, Mundobasket 2023: Η αναχώρηση της Εθνικής για την πρεμιέρα

Newsroom
Παπαπέτρου

bet365

Με τον Ντίνο Μήτογλου να παραμένει στις Φιλιππίνες και να ακολουθεί την αποστολή της ομάδας, η Εθνική ομάδα αναχώρησε για την πρεμιέρα με την Ιορδανία.

Ώρα Mundobasket 2023 για την Εθνική μας ομάδα. Η «γαλανόλευκη» αναχώρησε για την «Mall of Asia Arena» όπου θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα της Ιορδανίας (11:45) για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Φυσικά το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος ωστόσο παρέμεινε στις Φιλιππίνες για την «γαλανόλευκη» πρεμιέρα πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Το πρόγραμμα του ομίλου θα ολοκληρώσει η αναμέτρηση των ΗΠΑ με τη Νέα Ζηλανδία στις 15:40

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Οι φωτογραφίες από την αναχώρηση της Εθνικής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα