Mundobasket 2023, Ιορδανία-Ελλάδα: Το παλικαρίσιο καλάθι του Θανάση (vid)

Το παλικαρίσιο καλάθι του Αντετοκούνμπο με την Ιορδανία

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κατέβασε το αμυντικό ριμπάουντ, διέσχισε όλο το γήπεδο, πέτυχε ένα δύσκολο καλάθι και κέρδισε φάουλ από τον Ζαΐντ Αμπάς.

Η Εθνική Ανδρών αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Mundobasket 2023 κόντρα στην Ιορδανία, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα ώστε να βάλει βάσεις πρόκρισης στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Στα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου και με τον δείκτη του σκορ στο 28-35 για την ελληνική ομάδα, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κατέβασε το αμυντικό ριμπάουντ, διέσχισε όλο το γήπεδο και πέτυχε ένα παλικαρίσιο καλάθι, κερδίζοντας παράλληλα το φάουλ από τον Ζαΐντ Αμπάς.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα