Εθνική μπάσκετ: Η αποκάλυψη Ιτούδη για τον πίνακα στα αποδυτήρια με το κενό του Μήτογλου

Εθνική μπάσκετ: Η αποκάλυψη Ιτούδη για τον πίνακα στα αποδυτήρια με το κενό του Μήτογλου

Αντώνης Καλκαβούρας
Ιτούδης

bet365

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε τι έγραφε ο πίνακας στα αποδυτήρια της εθνικής για το κενό του Μήτογλου και το πως πρέπει να καλυφθεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΝΙΛΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ

Η εθνική ταξίδεψε στις Φιλιππίνες με αρκετά προβλήματα, ωστόσο προέκυψε ακόμα λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ιορδανία. Μιλάμε φυσικά για την απουσία του Ντίνου Μήτογλου, η οποία μάλιστα δεν μπορούσε να καλυφθεί με την επιστράτευση κάποιου άλλου διεθνή...

Έτσι, το τεχνικό τιμ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αναγκάστηκε να καταφύγει σε εκ των έσω λύσεις και σε... κόλπα, τα οποία αφορούσαν και το ψυχολογικό κομμάτι των παικτών.

Για αυτά, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Ιτούδης, αποκαλύποντας: «Oι προπονητές προετοίμασαν κάτι πολύ καλό στα αποδυτήρια, βάζοντας το όνομα του καθενός και στο πλάι +2, +5, + κάτι... Δηλαδή, μια προσπάθεια έξτρα χρειάζεται ο καθένας για να καλύψει το κενό του Ντίνου. Όλα αυτά, σε μεγάλο βαθμό, έγιναν».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα