Mundobasket 2023, Εθνική Μπάσκετ, Μποχωρίδης: «Δεν μπήκαν τα σουτ στα φιλικά, αλλά δεν πειράζει ας μπουν στα επίσημα»

Mundobasket 2023, Εθνική Μπάσκετ, Μποχωρίδης: «Δεν μπήκαν τα σουτ στα φιλικά, αλλά δεν πειράζει ας μπουν στα επίσημα»

Newsroom
Μποχωρίδης

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε περισσότερο στα σουτ που... δεν μπήκαν κατά τη διάρκεια των φιλικών, τα οποία ωστόσο θέλει να μπουν στα επίσημα.

Ο διεθνής γκαρντ πρόσφερε τον δικό του... οβολό στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Ιορδανία καθώς στα 13:56 που βρέθηκε στο παρκέ είχε 4 πόντους με 0/1 δίποντο, 1/1 τρίποντο, 1/1 βολή, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ: «Ήταν μια καλή νίκη, παρά την απουσία του Ντίνου (Μήτογλου), κάτι που μας εμάς ήταν δύσκολο, γιατί ήταν ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής, ενώ αφορά και έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Πήραμε τη νίκη, αυτό που θέλαμε από την αρχή, μπήκαμε δυνατά και πήραμε το παιχνίδι» σχολίασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης και συνέχισε:

«Η άμυνα έπαιξε σημαντικό ρόλο και ήταν κάτι που δείξαμε από την προετοιμασία. Θέλουμε να αρχίσουμε από την άμυνα. Δεν έχουμε περιθώρια να κοιτάμε την επίθεση και να αφήνουν την άμυνα. Αυτή θα μας δώσει την ενέργεια να τρέξουμε στο γήπεδο και να βρούμε έτσι και την επίθεση. Ναι, όντως τα σουτ δεν μπήκαν στα φιλικά, αλλά δεν πειράζει. Καλύτερα να μπαίνουν στα επίσημα. Ακολουθεί ο αγώνας με τις ΗΠΑ, που είναι σίγουρα πολύ δύσκολος. Θα τα δώσουμε όλα και στους δύο επόμενους αγώνες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και να μπούμε δυνατά, να παίξουμε με την ψυχή μας και στους δύο αγώνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα