Mundobasket 2023, Σερβία: Πρόβλημα με Πετρούσεφ, χτύπησε στον αστράγαλο

Mundobasket 2023, Σερβία: Πρόβλημα με Πετρούσεφ, χτύπησε στον αστράγαλο

Πετρούσεφ

bet365

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ τραυματίστηκε στον δεξί αστράγαλο στον αγώνα με την Κίνα και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Σερβία κάνει πρεμιέρα στο Mundobasket 2023 κόντρα στην Κίνα και ο Φίλιπ Πετρούσεφ τραυματίστηκε στα μέσα της β' περιόδου, περνώντας στον πάγκο και δίχως να αγωνιστεί ξανά.

Στο 14' και ενώ η Σερβία έβγαζε αιφνιδιασμό, ο Πετρούσεφ προσπάθησε να τελειώσει τη φάση με κάρφωμα όμως ο Μινγκσουάν Χου τον σταμάτησε με φάουλ και ο σέντερ των Σίξερς έπεσε άτσαλα στο παρκέ.

Στη συνέχεια σηκώθηκε και εκτέλεσε τις δυο βολές. Ο Πετρούσεφ είχε 2/2 βολές όμως έπειτα μόλις από ένα λεπτό, πλησίασε τον Πέσιτς κουνώντας το κεφάλι του και πέρασε στον πάγκο, ζητώντας αλλαγή.

Στα 5:31 που αγωνίστηκε, είχε 8 πόντους με 4/4 βολές, 2/2 δίποντα και 2 ριμπάουντ.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα