Mundobasket 2023, ΗΠΑ-Νέα Ζηλανδία: Πανδαιμόνιο για τον Ριβς (vid)

Mundobasket 2023, ΗΠΑ-Νέα Ζηλανδία: Πανδαιμόνιο για τον Ριβς (vid)

1

bet365

O Όστιν Ριβς είναι ο παίκτης που γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον την αποθέωση από τους Φιλιππινέζους που βρίσκονται στη Mall of Asia Arena της Μανίλα για τον αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία.

Αποστολή στη Μανίλα: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Λίγους μήνες πριν από το Mundobasket 2023, ο Όστιν Ριβς είχε δεχτεί πρόταση να ενισχύσει την εθνική Γερμανίας, με την οποία έχει δεσμούς λόγω της καταγωγής της γιαγιάς του.

Εν τέλει, ο γκαρντ-φόργουορντ των Λέικερς, ο οποίος πρόσφατα πήρε το τετραετές συμβόλαιο που του έδωσαν οι Καλιφορνέζοι για 56 εκατομμύρια δολάρια, ταξίδεψε στη Μανίλα με την Team USA.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για τον πιο αγαπητό παίκτη των Αμερικανών στις Φιλιππίνες που γνωρίζει την αποθέωση σε κάθε ευκαιρία. Η λατρεία των Φιλιππινέζων για τον Ριβς επιβεβαιώθηκε εκ νέου στον αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία, όταν χειροκροτήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον κατά την παρουσίαση της Team USA.

Σε κάθε καλάθι του Ριβς, οι οπαδοί στις εξέδρες πανηγύριζαν έξαλλα ενώ σηκώθηκε πανό που τον συνέκρινε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα