Mundobasket 2023, Ινγκλς: «Κάποιες διαιτητικές αποφάσεις είναι πέρα από τον έλεγχό μας»

Mundobasket 2023, Ινγκλς: «Κάποιες διαιτητικές αποφάσεις είναι πέρα από τον έλεγχό μας»

Ο Τζο Ινγκλς.

bet365

Μετά την ήττα της Αυστραλίας από τη Γερμανία με τον Τζο Ινγκλς να έχει παράπονα από τους διαιτητές.

Ο Τζο Ινγκλς αποφάσισε να μιλήσει για τις διαιτητικές αποφάσεις, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αυστραλία και τη Γερμανία, με τη δεύτερη να παίρνει τη νίκη με 85-82.

«Ξεκινήσαμε με αργό τέμπο, αλλά όπως και ο κόουτς, υπήρχαν κάποιες αποφάσεις των διαιτητών που πιστεύω ότι δεν μπορείς να τις χάσεις σε κανένα σημείο ενός αγώνα, είτε είναι στην 1η, είτε στην 4η περίοδο. Ο κόουτς υποχρεώθηκε να χρησιμοποιήσει το challenge του σε μία απ' αυτές τις ξεκάθαρες αποφάσεις. Κλώτσησε την μπάλα εκτός γηπέδου. Είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Πάμε στο επόμενο, βλέπουμε μόνο την Ιαπωνία», είπε ο Ινγκλς.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα