Mundobasket 2023, Κολέ: «Έπαιξε ρόλο η αποβολή του ΝτεΚολό»

Mundobasket 2023, Κολέ: «Έπαιξε ρόλο η αποβολή του ΝτεΚολό»

Κολέ

bet365

Αποκλεισμός-σοκ για την Γαλλία, μετά την ήττα της από τη Λετονία, που την έστειλε από νωρίς εκτός της φάσης των «16» του Mundobasket 2023. Ο Βενσάν Κολέ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας την πνευματική ετοιμότητα των Λετονών.

Δεν είχε λόγια να πει για τον σκληρό αποκλεισμό της ομάδας του από τη Λετονία, ο Βενσάν Κολέ. Ο Γάλλος ομοσπονδιακός, ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του στον σημερινό αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, στάθηκε στο πέμπτο φάουλ του ΝτεΚολό, καθώς και στην πνευματική ετοιμότητα που έδειξαν οι παίκτες της Λετονίας ενώ υπογράμμισε ότι το ματς ήταν πραγματικός... εφιάλτης. Επίσης, αναφέρθηκε και στην θέληση των παικτών του Λούκα Μπάνκι, που κατά τη γνώμη του έκανε και τη διαφορά.

Οι δηλώσεις του Βενσάν Κολέ:

«Συγχαρητήρια στη Λετονία. Εμείς είχαμε το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά οι αντίπαλοι πάλεψαν σαν τρελοί για 40 λεπτά και δεν εγκατέλειψαν ποτέ την προσπάθεια.

Για μας ήταν εφιάλτης η ήττα από τον Καναδά και περίμενα αντίδραση, το είδαμε για τρία δεκάλεπτα όπου παίξαμε πολύ καλύτερα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Η αυτοπεποίθησή μας δεν ήταν στα επίπεδα της Λετονίας και αυτό φάνηκε στο τέλος.

Φυσικά έπαιξε ρόλο η αποβολή του Ντε Κολό».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα