Mundobasket 2023, Τσε Γκαρσία: «Θέλω να "σκοτώσω" τους παίκτες μου όλη την εβδομάδα, αλλά όταν παίζουμε με κάνουν χαρούμενο» (vids)

Mundobasket 2023, Τσε Γκαρσία: «Θέλω να "σκοτώσω" τους παίκτες μου όλη την εβδομάδα, αλλά όταν παίζουμε με κάνουν χαρούμενο» (vids)

Ο Νέστορ Γκαρσία, προπονητής της Δομινικανής Δημοκρατίας.

bet365

Ο προπονητής της Δομινικανής Δημοκρατίας, Τσε Γκαρσία δίνει το δικό του ρεσιτάλ σε κάθε ματς της ομάδας του. Μετά τη νίκη που τον φέρνει στο όριο της πρόκρισης, μίλησε για τη σχέση με τους παίκτες του.

Ο Τσε Γκαρσία ζει κάθε ματς της Δομινικανής Δημοκρατίας στο απόλυτο. Σηκώνει τα χέρια για να πανηγυρίσει ένα σουτ. Κάνει χορευτικές φιγούρες. Και δεν διστάζει να πει στον Καρλ Άντονι Τάουνς (με δύο προσωπικά φάουλ σε εκείνο το σημείο του αγώνα με την Ιταλία) ότι πρέπει να μείνει εκτός αγώνα, μολονότι ο σταρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς θέλει να παίξει, αφού ο 58χρονος Αργεντίνος του λέει με στόμφο ότι «ξέρω τη FIBA», αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να σφυρίξουν στον Τάουνς ακόμα ένα φάουλ.

Μετά τη νίκη απέναντι στην Ιταλία, ο Γκαρσία ήταν σε άλλον... πλανήτη. Και στη συνέντευξη Τύπου αποφάσισε να μιλήσει για τους παίκτες του: «Θέλω να τους σκοτώσω στην προπόνηση, ξέρετε τι εννοώ; Αλλά είμαι χαρούμενος, επειδή ξέρω πως όταν θέλουμε να παίξουμε είναι σαν παιδιά μου. Ακολουθούν τις οδηγίες, είναι συγκεντρωμένοι, με κάνουν να υποφέρω όλη την εβδομάδα, αλλά όταν παίζουμε, με κάνουν χαρούμενο. Γι' αυτό τους αγαπάω».

Με τον Αντρέ Φελίζ που ήταν δίπλα του να του απαντάει «και εμείς σε αγαπάμε, μην ανησυχείς...».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα