Mundobasket 2023, Ελλάδα-ΗΠΑ: Tα back to back κοψίματα του Τζάκσον στον Αντετοκούνμπο (vid)

Τζάκσον

bet365

Ο Τζάρεν Τζάκσον εντυπωσίασε με δύο συνεχόμενα κοψίματα πάνω στον Θανάση Αντετοκούνμπο, στον πρώτο δεκάλεπτο, στην προσπάθεια των Αμερικανών να βρουν ρυθμό μέσω της άμυνας τους.

Εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημα της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Team USA, όντας απόλυτα αποτελεσματική, με μπροστάρη τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους με 4/5 δίποντα, 1/1 τρίποντo, 1 ριμπάουντ και 1 μπλοκ στα 8:41 που έμεινε στο παρκέ στην πρώτη περίοδο.

Ωστόσο, παρά τις εντυπωσιακές φάσεις της ελληνικής ομάδας, οι Αμερικανοί μέσω της άμυνας τους, προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό. Ο κορυφαίος αμυντικός τους, Τζάρεν Τζάκσον, πρόσφερε δύο εντυπωσιακές άμυνες.

Πιο συγκεκριμένα, τρία λεπτά πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου, ο ψηλός των Μέμφις Γκρίζλις, σταμάτησε δύο φορές τον Θανάση Αντετοκούνμπο στην προσπάθεια του τελευταίου για καλάθι.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα