Παπαγιάννης: «Ήταν ένα μάθημα για το επόμενο παιχνίδι, οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας»

Newsroom
papagiannis

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σχολίασε την ήττα της Εθνικής από την Team USA ενώ αναφέρθηκε στον κομβικό αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία (30/8, 15:40) που θα κρίνει την πρόκριση στη φάση των «16» του Mundobasket 2023.

Η Εθνική Ανδρών δεν κατάφερε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στις ΗΠΑ και ηττήθηκε με 81-109, ρίχνοντας πλέον όλο το βάρος στον αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία (30/8, 15:40).

Εκεί, η ελληνική ομάδα θέλει τη νίκη για να τσεκάρει το εισιτήριο στη φάση των «16» και ο Γιώργος Παπαγιάννης παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τις ΗΠΑ: «Ακολουθεί ο αγώνας με τη Νέα Ζηλανδία που είναι καθοριστικός. Είναι μια ομάδα που παίζει με διαφορετικό τέμπο από ό,τι έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε τα ριμπάουντ και να πάμε σε καλές επιθέσεις».

Όσον αφορά την ήττα από τους Αμερικανούς, ο Έλληνας σέντερ επισήμανε: «Στόχος μας ήταν να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να νικήσουμε, για να γίνει πιο εύκολη η συνέχεια για εμάς. Οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας και τις βιαστικές αποφάσεις που πήραμε. Σίγουρα θα κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος στην επίθεση και πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπαλα στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά σκοράραμε και βγάλαμε φάσεις. Είναι ένα μάθημα για το επόμενο παιχνίδι. Η καλή κυκλοφορία μας δίνει ελεύθερα σουτ και μεγαλύτερες πιθανότητες να σκοράρουμε».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα