Mundobasket, Ελλάδα-ΗΠΑ: Τα highlights του παιχνιδιού (vid)

Ελλάδα-ΗΠΑ

bet365

Η Ελλάδα «έπεσε» μαχόμενη απέναντι στο πρώτο φαβορί του Mundobasket 2023, ΗΠΑ και η FIBA δημοσιοποίησε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.

Η «γαλανόλευκη» μπόρεσε και ήταν ανταγωνιστική για περίπου 15 λεπτά, ενώ συνολικά πραγματοποίησε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.

Η ελληνική ομάδα είχε ως κορυφαίο παίκτη τον Γιώργο Παπαγιάννη με 16 πόντους, ενώ για τις ΗΠΑ ξεχώρισαν οι Όστιν Ριβς με 15 πόντους αλλά και οι Μπράνσον-Έντουαρντς με 13 πόντους έκαστος.

Λίγη ώρα μετά την λήξη του παιχνιδιού, η FIBA δημιούργησε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές και των δύο ομάδων, από τον σημερινό αγώνα.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα