Mundobasket 2023, Μεξικό, Στολ: Ισοφάρισε το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού

Mundobasket 2023, Μεξικό, Στολ: Ισοφάρισε το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού

Stoll

bet365

Ο Πολ Στολ μοίρασε 14 ασίστ στο ματς του Μεξικό με την Αίγυπτο, ισοφαρίζοντας το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του Mundobasket. Πρώτος ο Τόνι Κούκοτς με 15.

Η Αίγυπτος ανάγκασε το Μεξικό σε μια πολύ βαριά ήττα με 100-72, για τον όμιλο D του Mundobasket.

Παρά την βαριά ήττα, το Μεξικό είχε δύο παίκτες που ξεχώρισα. Τον Πάκο Κρουζ που σκόραρε 21 πόντους, αλλά και τον Πολ Στολ, ο οποίος πέτυχε ένα σημαντικό ρεκόρ.

Ο περιφερειακός του Ομάρ Κουιντέρο, σημείωσε -μεταξύ άλλων- 14 ασίστ, γεγονός που τον κατατάσσει στην δεύτερη θέση, με τις περισσότερες τελικές πάσες στην ιστορία του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, ισοφάρισε τον Ξανέ Νταλμέιδα, ο οποίος στο ματς με τις Φιλιππίνες το 2014, είχε μοιράσει και εκείνος 14 ασίστ.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο μεγάλος Τόνι Κούκοτς, με τον Κροάτη αστέρα να δίνει 15 τελικές πάσες με αντίπαλο την Κίνα, σε αγώνα του 1994.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα