Εθνική μπάσκετ, Mundobasket 2023, Ρογκαβόπουλος: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και θα το αποδείξουμε»

Εθνική μπάσκετ, Mundobasket 2023, Ρογκαβόπουλος: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και θα το αποδείξουμε»

rogka

bet365

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αναφερόμενος στον «τελικό» με τη Νέα Ζηλανδία για το Mundobasket 2023, τόνισε πως αν η «γαλανόλευκη» παρουσιαστεί πιο σκληρή, τότε το παιχνίδι θα έχει την ευτυχή κατάληξη. Αποστολή - Μανίλα: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού είναι το ματς με τη Νέα Ζηλανδία (30/8, 15.40) και άπαντες στο «στρατόπεδο» της Εθνικής είναι έτοιμοι να δώσουν τη «μάχη».

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, τονίζοντας πως οι «Tall Blacks» πρόκειται για μια σκληρή ομάδα και η Ελλάδα θα πρέπει να ματσάρει αυτό το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού.

Παράλληλα, τόνισε πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, ενώ στάθηκε στον τομέα των ριμπάουντ που θα είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για το ματς.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ρογκαβόπουλου

«Η Νέα Ζηλανδία είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, παίζει στο όριο του φάουλ και θα πρέπει να ματσάρουμε τη σκληράδα τους.

Χθες είχαμε κάποια κακά διαστήματα, το θέμα είναι σε αυτόν τον τελικό να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Θέλουμε να συνεχίσουμε και πιστεύω πως θα το αποδείξουμε.

Ευελπιστώ να ανταποκριθώ κι εγώ στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, θα κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα, σε οποιονδήποτε τομέα ο κόουτς με χρειαστεί. Ο τομέας των ριμπάουντ είναι τεράστιας σημασίας. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι ποιοτικά και αν είμαστε όσο σκληροί πρέπει θα κερδίσουμε. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι.

Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να μην τους δώσουμε τόσα πολλά τρίποντα, ο κόουτς θα μας προετοιμάσει κατάλληλα.

Έχουμε πολύ καλή αύρα και σχέση μεταξύ μας. Πάμε να προκριθούμε, αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο ένας στον άλλο. Όλοι μαζί πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα