Mundobasket 2023, Τάουνς: «Θα κάνω τα πάντα για να νικά η Δομινικανή Δημοκρατία»

Mundobasket 2023, Τάουνς: «Θα κάνω τα πάντα για να νικά η Δομινικανή Δημοκρατία»

Νίκος Καρφής
Ο Τάουνς

bet365

O Kαρλ-Άντονι Τάουνς νιώθει όμορφα στο Mundobasket, είναι χαρούμενος με τη Δομινικανή Δημοκρατία και καθοδηγεί την χώρα του σαν ηγέτης.

Είναι ένας παίκτης που στη Μινεσότα δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει κάτι σπουδαίο, δεν έχει φτάσει κοντά σε ένα πρωτάθλημα ή μέχρι τα τελευταία στάδια των play-offs. Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς επέλεξε να ενισχύσει την προσπάθεια της Δομινικανής Δημοκρατίας και αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η ομάδα του προκρίθηκε αήττητη στην δεύτερη φάση και εκείνος χαίρεται με τη καρδιά του πάλι το μπάσκετ.

Το ζει, το αισθάνεται, πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί παρέα με τους φίλους της πατρίδας του. Ο ΚΑΤ έδειξε την αγάπη του για τη χώρα του με δηλώσεις του και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να την οδηγήσει ψηλά. «Θα κάνω τα πάντα για να νικάει η Δομινικανή Δημοκρατία», ήταν τα λόγια του.

Σπουδαία δουλειά από τον Τάουνς στο τουρνουά σε μια ομάδα που παίζει όμορφο μπάσκετ υπό τις οδηγίες του Τσε Γκαρσία και αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

 

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα