Mundobasket 2023, Ισπανία: Ο Γκαρούμπα σκόραρε με... ασίστ από τη στεφάνη (vid)

Mundobasket 2023, Ισπανία: Ο Γκαρούμπα σκόραρε με... ασίστ από τη στεφάνη (vid)

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα της Ισπανίας.

bet365

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα έβαλε ένα απίθανο καλάθι, αφού πρώτα μία δική του πάσα... γύρισε πίσω από την αντίπαλη στεφάνη.

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα θέλησε να δώσει μία εξαιρετική ασίστ στην αναμέτρηση Ισπανία - Ιράν για το Mundobasket 2023. Τελικά το έκανε στον... εαυτό του! Πώς έγινε αυτό; Ο Γκαρούμπα δεν υπολόγισε καλά, η μπάλα χτύπησε στη στεφάνη του καλαθιού του Ιράν και ήρθε απευθείας στα χέρια του πρώην παίκτη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Αυτή η διαδικασία είχε διάρκεια λίγων δευτερολέπτων, ωστόσο ήταν αρκετή για να αποσυντονίσει την άμυνα των Ιρανών. Ο Γκαρούμπα βρήκε χώρο, έκανε το μπάσιμο και τελείωσε τη φάση με λέι απ.

Ο Γκαρούμπα μετά το Mundobasket 2023 θα κληθεί να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, με το ΝΒΑ να παραμένει ως πρώτη επιλογή του.

Δείτε τη φάση:

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα