Mundobasket 2023, Εθνική μπάσκετ: Ρεκόρ καριέρας ο Παπαπέτρου στον... τελικό με τη Νέα Ζηλανδία (vid)

Mundobasket 2023, Εθνική μπάσκετ: Ρεκόρ καριέρας ο Παπαπέτρου στον... τελικό με τη Νέα Ζηλανδία (vid)

O Ιωάννης Παπαπέτρου.

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βλέπει Νέα Ζηλανδία και... σκοράρει! Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έκανε ρεκόρ καριέρας με την Εθνική μπάσκετ... σπάζοντας το προηγούμενο που ήταν και πάλι απέναντι στην ομάδα της Ωκεανίας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης - πρόκρισης της Ελλάδας κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (83-74). Έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα με τη γαλανόλευκη σε έναν εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα.

Το σημείο αναφορά του ρεκόρ είναι η Νέα Ζηλανδία. Βλέπετε, το προηγούμενο ρεκόρ πόντων του Παπαπέτρου με την Εθνική ομάδα ήταν 16, κόντρα στη Νέα Ζηλανδία στο Mundobasket 2019! Στην αμέσως προηγούμενη έκδοση δηλαδή.

Και το νέο έφτασε στους 27 πόντους, με τον Παπαπέτρου να μετράει 4/8 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 7/10 βολές, ενώ συμπλήρωσε τη στατιστική του με 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος σε 29:29 στο παρκέ!

Κοινός παρονομαστής και των δύο εμφανίσεων του «Παπ» ήταν το τελικό αποτέλεσμα: Νίκη τότε με σκορ 103-97, νίκη και τώρα με 83-74.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα