Mundobasket 2023, Ελλάδα-Λιθουανία: Η συνάντηση των «Βάσκων» Ρογκαβόπουλου και Σεντεκέρσκις

Ρόγκα
Νίκος Ρογκαβόπουλος και Τάντας Σεντεκέρσκις θα είναι τη νέα χρονιά συμπαίκτες στη Μπασκόνια, ωστόσο αύριο (1/9, 15.40) θα «κονταροχτυπηθούν» ως αντίπαλοι με τις εθνικές τους ομάδες.

Μια ημέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα μεταξύ της Ελλάδας και της Λιθουανίας για τη β' φάση του Mundobasket 2023, Νίκος Ρογκαβόπουλος και Τάντας Σεντεκέρσκις συναντήθηκαν και έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Οι δύο τους, τη νέα σεζόν, θα είναι συμπαίκτες στη Μπασκόνια αλλά αύριο (1/9, 15.40, Novasports Start, ΕΡΤ1 - Live από το Gazzetta), θα αναμετρηθούν ως αντίπαλοι με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Η ομάδα της Βιτόρια παρακολουθεί και τους δύο κατά τη διάρκεια του Mundobasket 2023 και τους περιμένει μετά το πέρας αυτού, ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, η Μπασκόνια ανέβασε τη φωτογραφία που έβγαλαν οι δύο αθλητές της, γράφοντας στη λεζάντα: «Μας λένε καλημέρα από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι μεγάλοι Τάντας και Νίκος. Καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες».

Η ανάρτηση της Μπασκόνια

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα