Mundobasket 2023, Βαλαντσιούνας: «Έχουμε πεινασμένους παίκτες που θέλουν να παίξουν και να κερδίσουν» (vid)

Αντώνης Καλκαβούρας
Βαλαντσιουνας

bet365

Μία ημέρα πριν από το το μεγάλο ματς μεταξύ Λιθουανίας και Ελλάδας ο Γιόνας Βαλαντσιούνας υπογράμμισε το πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι για τις δύο ομάδες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΝΙΛΑ: Αντώνης Καλκαβούρας

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας έδειξε ότι υπολογίζει και μάλιστα πολύ την Εθνική μας ομάδας καθώς μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ένα 24ωρο πριν από το ματς, είπε: «Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Είναι καλή και έμπειρη ομάδα, παίζουν σκληρά και δεν θα είναι εύκολο. Είναι καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη» ήταν τα πρώτα λόγια του Λιθουανού σέντερ, ο οποίος συνέχισε:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Σας το λέω. Δεν τους υποτιμάμε θα είναι σκληρή μάχη. Θα είμαστε έτοιμοι ώστε να φτάσουμε στη νίκη» Έχουν πολλά δυνατά σημεία. Είδαμε απέναντι στη Νέα Ζηλανδία να σουτάρουν καλά ενώ έχουν και καλό inside game. Διαθέτουν ικανούς παίκτες οπότε δεν θα είναι εύκολο».

Για την ομάδα του και σε ερώτηση για τις απουσίες της Λιθουανίας, ήταν σαφής: «Έχουμε 12 ικανούς παίκτες. Δεν έχουμε τραυματισμούς. Έχουμε πεινασμένους παίκτες που θέλουν να παίξουν και να κερδίσουν. Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το ματς» ενώ αναφορικά με το σημείο που είναι περισσότερο δυνατή η Ελλάδα, είπε: «Στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν έχουμε την μπάλα. Είναι επίσης καλή ομάδα στην επίθεση και δεν πρέπει να τους δώσουμε εύκολα σουτ. Επιπλέον πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το γεγονός ότι η Λιθουανία είχε την καλύτερη άμυνα στην Α' φάση, είπε: «Παίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Είμαστε χαρούμενοι μεταξύ μας, καλύπτει ο ένας τον άλλον, δουλεύουμε και οι πέντε ταυτόχρονα μέσα στο παρκέ» ενώ σε ερώτηση για το αν θεωρεί τη Λιθουανία φαβορί όπως και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, είπε: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Είναι δύσκολο παιχνίδι και οι δύο ομάδες είναι καλές οπότε θα δούμε τι θα γίνει»

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα