Φαλ: «Δεν παίζω πολύ και είναι πιο απογοητευτικό»!

Φαλ: «Δεν παίζω πολύ και είναι πιο απογοητευτικό»!

fall

bet365

Ο Μουσταφά Φαλ μένει στο παρκέ μόλις 9.1 λεπτά στο Mundobasket 2023 και μετά τη νίκη της Γαλλίας επί του Ιράν, μίλησε ανοιχτά για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του.

Μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στην α' φάση του Mundobasket 2023, η Γαλλία είναι υποχρεωμένη να δώσει αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 17-32 προκειμένου να κλείσει αξιοπρεπώς την παρουσία της στη διοργάνωση.

Οι «Bleus» έβγαλαν την αγγαρεία με το Ιράν, επικρατώντας με 82-55 και πλέον έχουν μπροστά τους τον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού (2/9, 12:45). Σε ό,τι αφορά τον Μουσταφά Φαλ, ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε 19' κόντρα στο Ιράν, έχοντας 4 πόντους με 2/3 δίποντα, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Είχαν προηγηθεί τα 5' στο ματς με τη Λετονία και τα 3' στην πρεμιέρα του τουρνουά με τον Καναδά. Ο Φαλ μετράει 1.3 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 9.1 λεπτά συμμετοχής μ.ό. στο Mundobasket, τονίζοντας σχετικά: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τελειώσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο όσο καλύτερα μπορούμε. Τώρα, ούτως ή άλλως, δεν έχουμε κάποιο στόχο (σ.σ. η Γαλλία θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ως διοργανώτρια). Όλοι είναι απογοητευμένοι, είτε πρόκειται για τους παίκτες είτε για τους οπαδούς σε όλη τη Γαλλία. Δεν περιμέναμε ότι το τουρνουά θα διαρκέσει... 48 ώρες για εμάς».

Εν συνεχεία, είπε: «Δεν έχω παίξει πολύ, οπότε είναι ακόμα πιο απογοητευτικό! Έτσι έχουν τα πράγματα, αυτές είναι εμπειρίες που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα σου για το μέλλον. Όσον αφορά την αξιοποίησή μου στην Εθνική, είναι ένα θέμα για τον προπονητή. Δεν θέλω να επιμείνω σε αυτό. Αν με βάζουν, παίζω. Αν δεν με βάζουν, όχι... Είναι τόσο απλό. Όσον αφορά τον πονόδοντό μου; Πήγα στον οδοντίατρο, πρέπει να αφαιρέσω τους φρονιμίτες μου. Αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα