MundoBasket 2023, Λιθουανία - Ελλάδα: Το Gazzetta στην προπόνηση της Εθνικής πριν το μεγάλο ντέρμπι (vids)

MundoBasket 2023, Λιθουανία - Ελλάδα: Το Gazzetta στην προπόνηση της Εθνικής πριν το μεγάλο ντέρμπι (vids)

Δημήτρης Οικονόμου
Εθνική Μπάσκετ

bet365

Το Gazzetta σας μεταφέρει το κλίμα από την τελευταία προπόνηση της Εθνικής, πριν τη σπουδαία αναμέτρηση με τη Λιθουανία για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του MundoBasket 2023. Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου.

Το μεσημεριανό της χαλάρωμα πραγματοποίησε στη Mall of Asia Arena η Εθνική. Στη Μανίλα η Εθνική μεταξύ 12:30 και 1:30 έκανε την τελική της προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τη Λιθουανία (1/9 - 15:40, Live στο Gazzetta), για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του MundoBasket 2023.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη την Πέμπτη (31/8) έκαναν δουλειά μόνο εντός ξενοδοχείου με βάρη και βίντεο, οπότε σήμερα ήταν η ευκαιρία για τα σουτάκια ρυθμού πριν το σπουδαίο ντέρμπι με τη Λιθουανία.

Χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού, με τους 11 παίκτες ετοιμοπόλεμους, η Εθνική θα διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στη Λιθουανία. Το μοναδικό αποτέλεσμα δηλαδή που χρειάζεται για να ελπίζει σε πρόκριση στα νοκ άουτ, καθώς θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματά τους από τον πρώτο γύρο.

Η Λιθουανία προπορεύεται μαζί με τις ΗΠΑ, έχοντας ρεκόρ 3-0, ενώ ακολουθούν το Μαυροβούνιο και η Ελλάδα με 2-1.

Το «Ζντο» της Εθνικής στην προπόνηση πριν τη Λιθουανία

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα