Mundobasket 2023, Σερβία-Ιταλία: Η απίστευτη εμφάνιση του Φοντέκιο (vid)

Φοντέκιο

bet365

Ο Σιμόνε Φοντέκιο πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη Σερβία, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την τεράστια επικράτηση των Ιταλών.

Ο 27χρονος φόργουορντ των Γιούτα Τζαζ ήταν κομβικός στη νίκη της Ιταλίας επί της Σερβίας, που έβαλε «φωτιά» στον όμιλο.

Πιο συγκεκριμένα ο Σιμόνε Φοντέκιο, μέτρησε 30 πόντους, έχοντας 9/11 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 λάθη σε 33 λεπτά παιχνιδιού.

Υπενθυμίζουμε πως με αυτή τη νίκη η Ιταλία και Σερβία ισοβαθμούν με 3-1 νίκες. Αν η Δομινικανή Δημοκρατία νικήσει το Πουέρτο Ρίκο, καμία ομάδα δεν θα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αφού θα υπάρχει πάντα το σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας, αν φυσικά οι Σέρβοι επικρατήσουν επί των Δομινικανών.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα