Συγκινημένος Παπανικολάου στο Gazzetta: «Με τρώει μέσα μου και με πονάει, δεν μπόρεσα να βοηθήσω παραπάνω»! (vid)

Αντώνης Καλκαβούρας
Συγκινημένος Παπανικολάου στο Gazzetta: «Με τρώει μέσα μου και με πονάει, δεν μπόρεσα να βοηθήσω παραπάνω»! (vid)

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου «έσπασε» μπροστά στην κάμερα του Gazzetta μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη Λιθουανία και σχολιάζοντας την προσωπική του απόδοση στο Mundonasket 2023.

Το εμπόδιο της Λιθουανίας αποδείχτηκε απροσπέλαστο για την Εθνική που ηττήθηκε με 92-67 και έμεινε εκτός προημιτελικών, με αποτέλεσμα ο αγώνας με το Μαυροβούνιο (3/9, 11:40) να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Λιθουανούς, ο διεθνής φόργουορντ μίλησε συγκινημένος στην κάμερα του Gazzetta, τονίζοντας στην αρχική τοποθέτησή του: «Η αλήθεια είναι ότι... Το αν μας αδικεί ή όχι... Είτε χάσεις με έναν είτε με 20 πόντους... Η αλήθεια είναι ότι παλέψαμε. Όλα τα παιδιά πάλεψαν πολύ. Δώσαμε τη ψυχή μας, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διεκδικήσουμε ό,τι πιθανότητες είχαμε. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν ήταν αρκετό. Μπήκαν πιο δυνατά από εμάς... Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για το αν αισθάνεται ότι δεν έκανε καλό τουρνουά, είπε: «Έτσι αισθάνομαι... Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Νιώθω ότι θα μπορούσα να είχα δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα. Έχει να κάνει με εμένα, με το πώς θέλω εγώ να είμαι. Με τρώει μέσα μου και με πονάει. Πιστεύω ότι μπορούσα να βοηθήσω παραπάνω την ομάδα αλλά δεν κατάφερα να το κάνω».

Ο Παπανικολάου τελείωσε τον αγώνα με 0/5 σουτ (0/1 δίπ., 0/4 τρίπ.), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 24:33. Σε τέσσερα ματς στο Μουντομπάσκετ, έχει 5.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα