Παπαπέτρου στο Gazzetta: «Mετά το ημίχρονο χάσαμε το μυαλό μας, περήφανος για την ομάδα» (vid)

Παπαπέτρου στο Gazzetta: «Mετά το ημίχρονο χάσαμε το μυαλό μας, περήφανος για την ομάδα» (vid)

Αντώνης Καλκαβούρας
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο Gazzetta, μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τα προημιτελικά του Mundobasket 2023, εξηγώντας ότι το σκορ αδικεί τη γαλανόλευκη και πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έχασε το μυαλό της. Αποστολή στη Μανίλα: Αντώνης Καλκαβούρας.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Λιθουανία και είδε το δρόμο της προς τα προημιτελικά του Mundobasket 2023 να κλείνει. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα του Gazzetta και εξήγησε ότι η Εθνική μπάσκετ έχασε το μυαλό της στο δεύτερο ημίχρονο.

Και πρόσθεσε ότι είναι υπερήφανος για την ομάδα και την προσπάθεια που έκανε.

Οι δηλώσεις του Παπαπέτρου στο Gazzetta

«Είναι ένα ματς νοκ άουτ, στην ουσία. Δεν αποδώσαμε όπως έπρεπε, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Το σκορ ματς αδικεί, αλλά κάναμε προσπάθεια για μεγάλο διάστημα, μετά το ημίχρονο χάσαμε το μυαλό μας. Συνήθως το δεύτερο ημίχρονο είναι το καλό μας, σε αυτό δεν ήταν. Οι Λιθουανοί μας τιμώρησαν, έβαλαν μεγάλα σουτ, νομίζω με μεγάλο ποσοστό ευστοχίας, χωρίς να έχω προλάβει να δω.

Αυτό έχει να κάνει με την ευστοχία τους, αλλά και με το πόσο επιθετικοί ήμασταν στην άμυνα. Δυστυχώς, στεναχωριόμαστε για τον κόσμο, για την αγάπη και τη στήριξη που έχουμε νιώσει. Είμαι περήφανος για την ομάδα, νομίζω παλέψαμε με όλες τις αντιξοότητες, δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα