Ποτζέκο: «Ο Φοντέκιο θα είναι free agent του χρόνου, τον εκπροσωπώ, θέλουμε 30 εκατομμύρια»!

Ποτζέκο: «Ο Φοντέκιο θα είναι free agent του χρόνου, τον εκπροσωπώ, θέλουμε 30 εκατομμύρια»!

Newsroom
Ποτζέκο: «Ο Φοντέκιο θα είναι free agent του χρόνου, τον εκπροσωπώ, θέλουμε 30 εκατομμύρια»!

bet365

Ο Σιμόνε Φοντέκιο ήταν η απάντηση σε κάθε ερώτηση στη νίκη της Ιταλίας επί της Σερβίας και ο Τζανμάρκο Ποτζέκο... αυτοανακηρύχθηκε μάνατζερ του 27χρονου φόργουορντ, ψάχνοντας συμβόλαιο μίνιμουμ 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Ιταλία επέστρεψε από το -16 και πήρε τη νίκη επί της Σερβίας με 78-76, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Σιμόνε Φοντέκιο, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους. Μάλιστα ο 27χρονος φόργουορντ των Γιούτα Τζαζ έγινε ο πρώτος Ιταλός που σημείωσε 30άρα σε Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από τον Κάρλτον Μάγιερς το 1998!

Έτσι η Σερβία, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Ιταλία και το Πουέρτο Ρίκο έχουν πλέον ρεκόρ 3-1 στο Group I και η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στις κυριακάτικες αναμετρήσεις Ιταλία - Πουέρτο Ρίκο (3/9, 11:00) και Δομινικανή Δημοκρατία - Σερβία (3/9, 15:00), με τους νικητές να τσεκάρουν εισιτήριο για τους «8».

Από την πλευρά του, ο Τζανμάρκο Ποτζέκο αποθέωσε τον Φοντέκιο για την εμφάνισή του στη νίκη επί της Σερβίας, λέγοντας με μπόλικη δόση χιούμορ: «Ο Φοντέκιο θα είναι free agent από το επόμενο καλοκαίρι. Τον... εκπροσωπώ! Ψάχνουμε μίμινουμ 30.000.000 δολάρια συμβόλαιο! Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ που ο μάνατζερ θα λάβει τουλάχιστον 30% προμήθεια».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα